Julen 2023

Det är alltid uppskattat med en julgåva, till familj och vänner såklart, men också till sina anställda och kunder.
Vi har valt ut ett Julsortiment som vi nu lagerför och kan leverera till dig med korta leveranstider. För pris, kontakta oss på info@nykvarnsprofilen.se, så hittar vi på något bra. Oavsett vilket antal du köper.
Saknar du något i sortimentet så fråga oss så gör vi det vi kan för att ordna fram det du vill ha. Men tänk på att tiden går fort, så vänta inte för länge.

Observera att samtliga priser är exklusive moms.

ORREFORS JERNVERK
 

Knivset 3-pack

Rekommenderat pris: 699 kr Vårt pris: 399 kr

Stiligare än så här blir det inte! Dessa knivar har en unik design med mörka knivblad och trähandtag. Setet innehåller en tomatkniv, en japansk kockkniv och en kockkniv. Detta är knivar, som med rätt skötsel, håller i många år framöver!
 
Material: Blad av stål, handtag av wengeträ.
Storlek: Bladlängd – tomatkniv 12cm, japansk kniv 18cm och kockkniv 20cm
 
ORREFORS JERNVERK
 

Ishink 1,5 liter

Rekommenderat pris: 449 kr Vårt pris: 299 kr

1,5 liters ishink från Orrefors Jernverk som är tillverkad av rostfritt stål och har dubbla väggar så att isen håller länge. Till ishinken kommer tillhörande tång.

Storlek: 14,5×14 cm

ORREFORS HUNTING
 

Pizza Kit

Rekommenderat pris: 999 kr Vårt pris: 599 kr

Få till den perfekta pizzan med detta kit från Orrefors Hunting. Pizzastenen ser till så att du får en knaprig botten och den medföljande, hopfällbara, pizzaspaden gör hanteringen av pizzorna enkel. Allt levereras i en pizzakartong.

Storlek: diameter pizzasten 33 cm, spade 63 cm utfälld.

ORREFORS JERNVERK
 

Flaskhink

Rekommenderat pris: 489 kr Vårt pris: 349 kr

Denna stiliga flaskkylande hink får lätt plats på buffébordet. Snygg att fylla med is och kanske några pilsner? Material: 100% aluminium Storlek: 24,5x23x21cm
BYON
 

Skärbräda Flowy L

Rekommenderat pris: 599 kr Vårt pris: 399 kr

Som det hörs på namnet är Flowy en böljande typ. Svävande, organiska former som gör sig bäst när dom är i centrum, mitt på bordet. Skär- och serveringsbräda Flowy är flirtig och svår att motstå. Tillverkad i certifierad akacia blir den en vacker bas för ostar, delikatesser, bröd eller tapas. Finns i två storlekar.
SAGAFORM

Skogsgläntan, svart prickig

Rekommenderat pris: 749 kr Vårt pris: 399 kr

Delad glädje är dubbel glädje. Kan du dessutom dela kaffestunden i skogsgläntan med personen du tycker allra mest om så blir effekten mer än dubbel. Skogsgläntan är ett kit med två av Sagaforms absolut populäraste produkter: två stycken Loke bilmuggar svart prickiga och en lång sittpläd i sherpastil. Allt för att mottagaren ska kunna dubbla glädjen. En gåva som går hem hos alla, vare sig den nyttjas i skogen, till havs, eller på jobbet.
SAGAFORM
 

Sten vinkylare

Rekommenderat pris: 699 kr Vårt pris: 399 kr

 
Stilren och naturnära, nedtonad och sobert lyxig! Sten vinkylare har en rak form med rundad botten. Materialet Travertin-marmor är tungt och gediget. Tonerna är naturlig beige i ett traditionellt marmormönster. Tillsammans blir det en vinkylare med stark och naturlig look. Lägg is i botten eller frys ner den ett par timmar för att hålla vinet kallt. Sten vinkylare är designad för att vara tidlös, form och material går aldrig ur tiden. Ett hållbart tips är att använda vinkylaren som vas när den inte kyler eller serverar drycker!
VICTORIAN
 

Ginger Joy Candle/diffuser box

Rekommenderat pris: 399 kr Vårt pris: 279 kr

Present box Ginger Joy – Dekorativ diffuser och doftljus i grön förpackning med doften av kanel för en julkänsla. 50ml doftolja doftar upp till 3 veckor.
VICTORIAN
 

Luscious Bloom Candle/diffuser box

Rekommenderat pris: 399 kr Vårt pris: 279 kr

Present box Luscious bloom – Dekorativ diffuser och doftljus i snygg förpackning. En härlig och rogivande doft av blommor. 50ml doftolja doftar upp till 3veckor.