Medlemströjor

Vill du erbjuda tröjor till dina medlemmar?

Det tycker vi är ett smart beslut! Du bygger en teamkänsla och dina medlemmar kommer stolt kunna visa vilket gym de tränar på. Vi har satt ihop ett mycket prisvärt koncept där du kan köpa paket om 50 eller 100 st tröjor med din logo på, till ett mycket fördelaktigt pris. Du kan välja att sälja dem vidare till medlemmarna till självkostnadspris, eller lägga på ett rimligt påslag och förbättra ditt gyms ekonomi. Tröjorna skulle kosta ca 350 kr i butik, så det finns utrymme för påslag.

Paketen

Tröja med litet tryck (10 cm) på bröstet

50 st: 9.999 kr exklusive moms (199 kr/styck)

100 st: 17.999 kr exklusive moms (179 kr styck)

Tröja med stort tryck (24 cm) på bröstet

50 st: 11.450 kr exklusive moms (229 kr/styck)

100 st: 20.999 kr exklusive moms (210 kr styck)

Hur går det till? Steg för steg:

  1. Du får idén att sälja tröjor till dina medlemmar. Du kanske till och med fått förfrågningar av medlemmar?
  2. Kontakta oss för att få en gratis skiss på hur dina tröjor skulle se ut. Vi kommer behöva en tryckbar EPS-fil i den färg som du tänkt att trycket ska vara i. Vi skissar och skickar förslaget till dig. Du når oss alltid på info@nykvarnsprofilen.se
  3. Du gör en marknadsundersökning bland dina medlemmar. Hur många vill köpa och vilka storlekar. Du kan blanda fritt mellan herr och dam.
  4. Här kan du bestämma dig för att ta in intresseanmälningar från dina medlemmar. Vissa klubbar/gym tar betalt för tröjan redan vid beställning för att slippa ligga ute med pengar.
  5. Du gör en skarp beställning hos oss. Vi är överens om design, storlekar, färger och fördelning herr och dam. Betalningen sker i förskott och tröjorna beställs. Ett par dagar senare sker produktionen och du har alla tröjor hos dig senast 14 dagar efter beställning och kan leverera till dina medlemmar.

Färgkarta herrmodell

Färgkarta dammodell