Om oss

Vi är ett profilföretag som tror på personlig service och långa relationer med våra kunder. Vårt sortiment är konstant under utveckling och vi anpassar det för att passa våra kärnkunder så bra som möjligt. Tack vare egen produktion av transfer, så kan vi erbjuda väldigt kort leveranstider när du har extra bråttom.

Sortimentet

På vår hemsida hittar du ett enormt sortiment av profilprodukter. Vi samarbetar med marknadens bästa leverantörer för att kunna tillhandahålla profilprodukter i alla prisklasser. Hittar du inte det du söker? Kontakta oss på info@nykvarnsprofilen.se, så ska vi försöka hjälpa dig ändå.

Din profil är viktig

Vi hjälper till med märkning av alla slag. Kontakta oss om du har funderingar kring hur just ditt företag kan profilera sig på bästa sätt.

Service

Vi tycker själva inte om att vänta, så därför kan du alltid förvänta dig snabba svar, snabba offerter och snabba leveranser! Självklart med bästa kvalitet. Vi ska göra livet så lätt som möjligt för dig, så om du vill så kommer vi gärna med våra kläder till dig. Bara att säga till.

Vi sponsrar

Vi är stolt sponsor till Södertälje Sportklubb och är glada över att vara med på resan tillbaks till SHL! (www.sodertaljesk.se)

Vi är stolt sponsor till Nykvarn Steelers och är glada över att vara med på deras första men långt ifrån sista, säsong i SSL!

Korta fakta

Bolagsnamn
Nykvarnsprofilen AB
Org.nummer
556871-8166
Telefonnummer
E-postadress
info@nykvarnsprofilen.se