Våra tjänster

Kläder med ditt företags profil

Det finns många olika tillfällen där du vill att det ska framgå vilket företag din personal kommer ifrån. Profilkläder bygger ditt varumärke genom den synlighet de skapar, plus att det också bygger intern stolthet genom att personalen får bära företagets varumärke.

Vi har lämpliga kläder för alla branscher, så direkt vi tagit reda på ditt behov, så sätter vi igång med att lösa uppgiften. Snabba offerter och snabba leveranser.

Klicka in till vår kontaktsida och fyll i vårt kontaktformulär, så har vi snart en dialog om hur vi kan hjälpa er med profilkläder.

Arbetskläder

Att ha bra arbetskläder är A&O. Kläder som skyddar dig mot en tuff miljö och/eller väder och vind. Vi samarbetar med Fristads, Jobman och Top Swede i arbetsklädskategorin. Klicka på respektive logo för att komma till aktuella kataloger och hör av dig till oss, så ordnar vi en snabb offert till dig.

Driver du ett gym och vill erbjuda dina medlemmar profilerade kläder?

Vi har lösningen för dig. Du köper kläderna av oss och säljer vidare till dina medlemmar. Vi har dessutom ett par olika förslag till dig för hur du ska genomföra detta på smartast möjliga sätt. Klicka HÄR för att läsa mer!

Representerar du en klubb eller förening?

Vill din klubb/förening sälja profilkläder utan att behöva göra “grovjobbet”? Då är Klubbprofilen lösningen för dig!

Surfa in på KLUBBPROFILEN och hör sen av dig till oss, så tar vi ett möte om hur vi kan hjälpa just din klubb/förening. Vi vill helt enkelt vara föreningens bästa vän.

Gåvor till anställda och kunder

Visst är det fint att visa sin uppskattning för sina anställda och/eller sina kunder? Vi har leverantörerna som oavsett nivå på gåva kan erbjuda fina alternativ. Hör av dig till oss och berätta om dina tankar och idéer, så tar vi över därifrån.

  • Julklappar
  • Jubileumsgåvor
  • Give aways
  • Lojalitetsbonusar
  • Presentkort

Visa upp ditt företag på mässor och utställningar

Ska du ut på mässa och visa upp ditt företag? Då blir det extra bra om man lägger lite krut på sin monter! Vi kan ordna allt du behöver för din mässa. När du ändå har investerat i att delta, passa på att göra det extra bra. Du har behovet, vi har lösningarna.